070 402 946

O nas

Z vami že od 2012 – za naše naročnike ustvarjamo uspešne digitalne zgodbe.

Spletna Kreativa

Podkovani v poslu, ki ga opravljamo

Za uspešnost naših projektov, sodelovanj in ekipnega duha nimamo le ene, temveč kar štiri sestavine.

Digitalno za nas ni le ena od modnih muh. Je naš pogled na svet; digitalno dihamo, vidimo, čutimo. Z zanosom sprejemamo izzive, četudi se zdijo prevelik zalogaj, in jih s timskim duhom in izkušnjami razvijemo v malo mal’co.

Cenimo čas – tako vaš kot naš. Neprestano izboljšujemo procese, preizkušamo nove agilne metode in se prilagajamo hitremu digitalnemu svetu. A nikoli na račun kakovosti.

Rezultat našega dela je Kreativna platforma, ki nam in našim naročnikom pomaga biti še hitrejši, boljši in bolj učinkoviti.

V podjetju Spletna Kreativa se zavedamo, da dober in dolgoročen poslovni odnos pomeni predvsem zaupanje v kvaliteto, strokovnost in odzivnost, prav tako pa je v okviru poslovnega sodelovanja pomembna tudi ustrezna optimizacija stroškov.

0 +
Izdelanih spletnih strani
0 +
paketov izdelave
0 +
Stalnih sodelavcev
0 +
Zadovoljnih strank
Povežite se z nami

Zahtevajte brezplačno ponudbo še danes!

Vabimo vas, da izpolnite  obrazec in zahtevate ponudbo. Če želite, da je ponudba čim bolj točna, nam napišite čim več želja in lastnosti vaše bodoče spletne strani. Več podrobnosti, kot nam jih boste zaupali, bolj točno ponudbo vam bomo lahko pripravili. Če želite, lahko napišete tudi naslov strani, katera se vam zdi, da bi se lahko zgledovali po njej pri izdelavi dizajna.

Spletna Kreativa | Izdelava spletnih strani

Primož Medija s.p.
 SI 31633226
 6565344000