Search
Close this search box.

IZDELAVA SPLETNIH TRGOVIN

Ustvarjamo privlačne, funkcionalne in uporabnikom prijazne spletne trgovine

DO NOVE SPLETNE TRGOVINE V SAMO 14 DNEH!

Izdelava spletne trgovine je proces, pri katerem potrebujete izvajalca, ki ve kaj dela in razume vaše poslovanje. Zato v podjetju SpletnaKreativa izdelavi spletne trgovine posvetimo veliko pozornosti, saj se zavedamo, kaj vse je potrebno narediti za dobro spletno trgovino.

Naše sodelovanje pa se ne zaključi z izdelavo spletne trgovine. Zavedamo se, da je spletna trgovina živa stvar, ki potrebuje konstantno pozornost. Zato smo vam vedno na voljo za nasvet, ideje, razgovor. Vedno pa smo vam na voljo za podporo ter gostovanje in vzdrževanje spletne trgovine.

ZNANJE. KREATIVNOST. REZULTATI.
CENIK IZDELAVE SPLETNE TRGOVINE

Izberite med cenovnimi paketi ali pa nam pošljite povpraševanje in pripravili vam bomo individualno ponudbo.

MINI PAKET

Izdelava manjše spletne trgovine

540,00€
+ddv
V paket je vključeno
Payment-Icon.png
Popularno
NAJCENEJE PRI NAS!
MAXI PAKET

Povprečno velika spletna trgovina

890,00€
+ddv
V paket je vključeno
Payment-Icon.png
PROFI PAKET

Obsežnejša spletna trgovina

1450,00€
+ddv
V paket je vključeno
Payment-Icon.png

KAKO BOMO ZAČELI?

1

Načrtovanje

Pri načrtovanju spletne trgovine upoštevamo smernice dobre uporabniške izkušnje, priporočila tehnične optimizacije in naročnikove želje. V načrtovanje vpeljemo tudi zastavljene cilje glede povezovanja z računovodskim programom, implementacijo plačila na daljavo, dostavo in tako naprej.

2

OBLIKOVANJE

Postopek, ki sledi je oblikovanje index strani ali tako imenovane prve strani, ki jo izdela naš oblikovalec. Po potrditvi iz vaše strani se delo nadaljuje z oblikovanjem vseh ostalih elementov in strani, ki so pomemben del funkcionalnosti na strani. Sem prištevamo obrazce, košarico, kategorije ipd. Ko je grafična podoba kot mora biti, oblikovalec delo preda programerju.

3

RAZVOJ

Programer tukaj prevzame vajeti v svoje roke in z zamislimi oblikovalca, poskrbi za končen videz spletne strani. Nato se opravijo vse potrebne preusmeritve iz starih na nove povezave, s čimer se izognemo padcu uvrstitev in obiska na Googlu. Kot rečeno pa preko lastnega strežnika poskrbimo za brezhibno delovanje strani in vas razbremenimo.

4

ZAKLJUČEK

Za objavo spletne trgovine na spletu, ob predpostavki, da je spletna trgovina uspešno prestala testiranje, potrebuje domeno. Ko imate registrirano domeno, vašo spletno trgovino premaknemo iz testnega strežnika na produkcijski strežnik in jo objavimo v spletu.

Vas zanima več?

Tukaj smo, da vam pomagamo! Pokličite nas za vprašanja o naših paketih ali za pomoč pri odločitvi, kateri paket je pravi za vas.

070 402 946

Želite individualno ponudbo?