070 402 946

Izdelava spletnih trgovin

Izdelava spletnih trgovin

Začnite prodajati vaše izdelke še danes!

Na spletu, v prodajalni ali pa na terenu – naša naloga je, da vam pomagamo prodati več. V praksi to pomeni, da moramo obstoječe ugodnosti, ki so jih vaši kupci že navajeni, povezati z digitalnimi okolji v enovito, večkanalno izkušnjo.

Spletno nakupovanje se ne začne in ne konča na spletni strani. Različne kanale in procese bomo zato povezali v celovito uporabniško izkušnjo in izbrali tehnologijo, ki bo najbolj učinkovito podprla vaš poslovni model.

Kako do uspešne trgovine?

Izdelamo vam spletno trgovino oblikovno dovršeno in prilagojeno mobilnim napravam. Optimiziramo jo za visoke uvrstitve v iskalnikih in poskrbimo za visok dotok obiskovalcev. Skrbimo za socialne medije in tako povečujemo vaš ugled. Nudimo vam vrhunsko podporo.

Izdelava spletne trgovine se začne z izdelavo dizajna.

In mi naredimo takšnega, ki ga bodo vaši obiskovalci občudovali.

Ker je naš cilj, da se popolnoma posvetimo vašim željam in zahtevam, se izdelava dizajna začne z izdelavo čudovite vstopne strani. Ta služi kot vaše okno v svet. Pri obiskovalcih vzbuja občudovanje, hkrati pa nudi popolno uporabniško izkušnjo, ki poskrbi, da obiskovalci v najkrajšem možnem času opravijo nakup ali oddajo povpraševanje na katerikoli napravi.

Kaj vsebujejo naše spletne trgovine?

CENA IZDELAVE SPLETNE TRGOVINE SAMO

699,00€

*Zahtevajte ponudbo še danes, akcijska cena velja do konca meseca. Akcijska cena izdelave spletne trgovine velja samo za osnovno trgovino (do 20 artiklov). Cena ne vsebuje 22% DDV.

Hitro povpraševanje

Vas zanima več?

Pišite nam, odgovorimo vam v roku 30 min.

Povabilo na kavico

Vas še nismo preprIčali ?

Pokličite nas. Predstavili vam bomo našo strategijo in zagotovo ne boste razočarani.