Search
Close this search box.

IZDELAVA SPLETNIH STRANI

Ustvarjamo privlačne, funkcionalne in uporabnikom prijazne spletne strani

DO NOVE SPLETNE STRANI V SAMO 5* DNEH!

Spletna stran je ogledalo vašega podjetja na spletu. Izdelane spletne strani, ki so kvalitetne je pomembna, saj boste tako ustvarili dober vtis, dvignili možnost finančnega dobička in postali prepoznavni na trgu.

Pri Spletni Kreativi je izdelava spletnih strani usmerjena v prav takšno spletno stran, ki jo potrebujete in poskrbimo, da bo vaša spletna stran uspešna ter omogočimo, da je na dobri poziciji v iskalnikih.

Kaj vam namreč koristi najboljša spletna stran, če jo je na spletu težko najti?

ZNANJE. KREATIVNOST. REZULTATI.
Smiling web designer working on draft at desk in office
CENIK IZDELAVE SPLETNE STRANI

Izberite med cenovnimi paketi ali pa nam pošljite povpraševanje in pripravili vam bomo individualno ponudbo.

OSNOVNI PAKET*

Izdelava manjše spletne strani

390,00€
+ddv
V paket je vključeno
elementor-pro
*V ceni NI vključeno gostovanje in domena .
NAJCENEJE V SLOVENIJI
STANDARD PAKET

Povprečno velika spletna stran

690,00€
+ddv
V paket je vključeno
elementor-pro
PREMIUM PAKET

Obsežnejše spletno mesto

1100,00€
+ddv
V paket je vključeno
elementor-pro

KAKO BOMO ZAČELI?

1

Načrtovanje

Načrt je ena izmed pomembnih pristopov, kadar sledi izris in postavitev strani. Pred začetkom se vedno naredi strategija, ki vključuje pomen funkcionalnosti ter samega sistema postavitve strani. S tem vas unikatno postavimo pred konkurenco in damo obiskovalcem, preko nove spletne strani, razlog, da želijo postati vaše stranke.

2

OBLIKOVANJE

Postopek, ki sledi je oblikovanje index strani ali tako imenovane prve strani, ki jo izdela naš oblikovalec. Po potrditvi iz vaše strani se delo nadaljuje z oblikovanjem vseh ostalih elementov in strani, ki so pomemben del funkcionalnosti na strani. Sem prištevamo obrazce, košarico, kategorije ipd. Ko je grafična podoba kot mora biti, oblikovalec delo preda programerju.

3

RAZVOJ

Programer tukaj prevzame vajeti v svoje roke in z zamislimi oblikovalca, poskrbi za končen videz spletne strani. Nato se opravijo vse potrebne preusmeritve iz starih na nove povezave, s čimer se izognemo padcu uvrstitev in obiska na Googlu. Kot rečeno pa preko lastnega strežnika poskrbimo za brezhibno delovanje strani in vas razbremenimo.

4

ZAKLJUČEK

Ko se izdelava internetne strani zaključi, pa se nekateri procesi šele začnejo. Oglaševanje in optimizacija sta ključna za prepoznavnost ter za to, da lahko nove kupce preko načrtovane uporabniške izkušnje primerno vodimo po strani.

Vas zanima več?

Tukaj smo, da vam pomagamo! Pokličite nas za vprašanja o naših paketih ali za pomoč pri odločitvi, kateri paket je pravi za vas.

070 402 946

Želite individualno ponudbo?